2011. november 20., vasárnap

Következő fejezet

Sziasztok!


Sajnálom, de ez nem az újabb fejezet. A héten nem volt időm írni. Hét közben ott volt a suli és most hétvégén pedig egy projektet kellett csinálnom német órára és az szépen elvitte az estéimet, így esélyem sem volt befejezni a fejezetet. :(
Nem tudom, hányan olvastátok, de Facebookon már kiírtam, hogy nem tudom mi lesz a következő két hétben... Vannak időközök, amikor teljes figyelmem megköveteli a suli és ilyenkor nagy hátrány, hogy nincs előnyöm a fejezetek tekintetében...
Hét közben vár rám egy rakat témazáró, dolgozat, felelések. Pénteken pedig szalagavató. Tablófotózás is lesz, ami estig elhúzódhat és egyik nap nyílt napra megyek... Következő héten pénteken és szombaton nyelvvizsgázom, és az köti le teljesen a szabad perceim, illetve a felkészülés rá.
Azért igyekszem időt szakítani majd az írásra, amennyit csak tudok. De ne lepődjetek meg rajta, hogy ha a következő fejezet csak mához 2 vagy 3 hétre érkezik meg. Sajnálom, nem sejtettem, hogy ennyire felpörögnek az események és alig lesz időm valamire is.
Lehet, hogy nem nagyon keveredek majd a blog közelébe, de azért igyekszem hírt adni róla, hogy is állok a 18. fejezettel és kiírom, amint tudom a friss időpontját. Valamint részleteket is rakok fel a facebookos oldalra.
Sajnálom! Remélem megértetek.


puszi, Csillu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése