2012. április 29., vasárnap

Friss?!

Sziasztok!


Gondolom a címből már sejtitek, hogy miről is szól a bejegyzés...
Nem csak pár napot fogok csúszni a fejezettel, azt általában facebookon szoktam posztolni. Az a helyzet, hogy fogalmam sincs, mikor lesz annyi időm, hogy be tudjam fejezni a következő részt. Ez a hét volt az utolsó, amikor -irodalom tanárom kedvenc szókapcsolatával élve - még érdemi munkát végeztünk a suliban. Ez alatt töménytelen mennyiségű dolgozatot tessék érteni, nem volt időm a tanulás mellett a történettel foglalkozni. A jövő hét szerenádról, próbákról, bolondballagásról, ballagásról fog szólni. Az esetleges szabad időmet töri és irodalom jegyzetek olvasgatásával, matek gyakorlással és töménytelen németezéssel fogom tölteni. Aztán pedig jöhetnek a "várva várt" írásbeli érettségik. Sajnálom, de ez van... :(



Hogy mégis mikorra várjátok a következő fejezetet? Ha időközben elkészülök vele, természetesen felrakom azonnal, de fix határidőnek a május 19/20-ai hétvégét mondanám.
Egy apró részletet azért hoztam, hogy ne hagyjalak titeket teljesen cserben. Amint tudok valami konkrétat jelentkezem.


puszi, Csillu


"Érdeklődve néztem végig rajta. A fekete háromnegyedes ujjú pólójában, kék farmerében kezén a kedvenc karórájával egy egyszerű, hétköznapi srácnak tűnt, nem pedig egy közismert és milliók által kedvelt sorozatszínésznek. Jobb kezével a fejét támasztotta, míg a balban egy poháralátétet forgatott, miközben tekintete a semmibe révedt. Mellette egy pohár, aminek az alján már csak pár korty alkohol volt. Az arckifejezése - az általam várt düh helyett - beletörődöttséget és elkeseredettséget sugárzott. Míg azon gondolkodtam, mit is mondhatnék neki, Adam lerakta elém a kért italt.
- Már meg sem lepődök rajta, hogy téged itt is ismernek. - szólalt meg halkan Chace - Bár nem úgy néz ki, - biccentett a fejével a pultos felé - mintha az egyik rajongód lenne.
Halk nevetés hagyta el a torkomat meghallva, hogy ez az ötlet az eszébe jutott.
- Mert nem is az. - erőltettem komolyságot a hangomra - Adam a..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése