2011. október 31., hétfő

Fontos! Kérlek olvassátok el!!

Sziasztok!

Most nem egy fejezetet hozok, de ezt gondolom sejtettétek a címből is..
Tudjátok, fellépve a blogra egy kicsit elgondolkodtatott valami. Ennek a következményeképp oldalt a történet ismertetése alatt találhattok egy szavazást, amit szombaton zárok le. A kérdés a következőképpen hangzik: Érdekel- e a történet folytatása?
Úgy érzem fel kellett tennem a kérdést, mert sajnos lassan már ott tartunk, hogy semmi visszajelzést nem kapok tőletek, hogy mennyire tetszik az, amit írok. Számtalanszor elmondtam, hogy kíváncsi vagyok a véleményetekre, kértelek titeket, hogy írjátok meg, mit gondoltok, de a kérésem szinte mindig süket fülekre talált. Se komment és már pipálni se nagyon szoktatok...
Nem fogom abbahagyni az írást, mert szeretem a történetet és mindenképpen be akarom fejezni! De a szavazástól függően fogom folytatni a publikálást. 
Ha a válaszok túlnyomó többsége a nem lesz, akkor a blogra nem kerül fel több fejezet. Ebben az esetben azok, akik az igenre kattintottak, adják meg az e-mail címüket és ha szeretnék majd elküldöm nekik a kész fejezeteket.
Ha a többség az igenre szavaz, akkor ugyanúgy heti rendszerességgel fel fognak kerülni a fejezetek. 
Ami a folytatást illeti: a 16. fejezet még nincs kész, de a héten befejezem. A szavazástól függően rakom fel a hét végén, szombat vagy vasárnap este.
Kérlek titeket, hogy oldalt akkor tessék szavazni. Szeretném tudni, hogy hányadán állunk. 
Köszönöm!

puszi, Csillu

2 megjegyzés:

  1. Én szeretném,ha folytatnád,nekem nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  2. Evus, köszönöm, hogy komiban is leírtad és örülök, hogy tetszik a történet! :)

    puszi

    VálaszTörlés